Jezivi detalji krimi obračuna u Novom Pazaru: Prolaznicu pogodio metak u usta, 3 milimetara je delilo od smrti

Autor: Kurir, Republika

Hronika

25.05.2020

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su B. M. (32), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju, I. M.(31) zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i laka telesna povreda i I. M. (35), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

- Jedan projektil pogodio je tridesetpetogodišnju ženu, slučajnu prolaznicu i teže je povredio - saopštila je policija.

Ona je operisana u novopazarskoj bolnici gde su joj lekari izvadili metak koji je pogodio u usta i zaustavio se u predelu uveta. Žena ima teško oštećenje vilice i zuba i van životne je opasnosti. Lekari tvrde da je imala mnogo sreće, jer su je od sigurne smrti delila samo tri-četiri milimetra.

Ranjena žena živi u prigradskom naselju Postenje, oko 22 sata iz grada se kombijem kojim je upravljao njen suprug vraćala kući, a u jednom trenutku, u naselju Šestovo, naišli su na preprečeni auto i tuču na putu u kojoj je učestovalo više osoba i više vozila i u kojoj su se čuli pištoljski pucnji.

Dok su vozila koja su bila ispred njih pokušavala da se okrenu i vrate nazad, metak je probio šoferšajbnu njihovog kombija i ženu koja je sedela na mestu suvozača pogodio direktno u glavu.

Ona je brzo prevezena u bolnicu, a opšta tuča i pucnjava, započete u jednom ugostiteljskom lokalu, nastavljene su duž celog naselja Šestovo, sve do ulaza u Novi Pazar. Na mesto događaja, gde su se mogli videti tragovi krvi, odmah su stigle jake policijske snage koje su identifikovale i pohapsile aktere obračuna.

Sumnja se da je ispred jednog ugostiteljskog lokala došlo do sukoba osumnjičenih zbog čega je I. M. (31) nožem zadao ubodne rane i posekotine B. M. i I. M., a zatim je, kako se sumnja, B. M. ispalio više projektila iz pištolja.

Policija traga za još jednom osobom za koju se sumnja da je učestvovala u obračunu. Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanj do 48 sati.

U saopštenju policije ne navodi se zbog čega je došlo do tuče i pucnjave. Svi akteri odranije su poznati policiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading