Ovo je Nikola koji je poginuo zbog divljačke vožnje švercera koji su bežali od policije

Autor: informer

Hronika

21.05.2020

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog navodne divljačke vožnje E. F. (41) koji je, sumnja se, bežeći od policije izazvao saobraćajnu jutros oko 7 sati u Preljini, nastradao je Nikola Đ. (28) iz Kragujevca. Esad F. bežao je od policije pošto prethodno nije poslušao njihovo naređenje da se zaustavi, jer je imao pun gepek švercovanih cigareta.

Foto: facebook.com
Nikola Đ.

Do nesreće je došlo kada je navodno švercer svojim "fijatom" započeo nebezbedno preticanje taksija, ušao u suprotnu kolovoznu traku a zatim se čeono sudario sa Nikolinim autom.

Od siline udarce, automobil nesrećnog mladića završio je u kanalu kraj puta, a on je zbog zadobijenih povreda izdahnuo na licu mesta.

Videvši šta je uradio, Esad F. je izleteo iz svog automobila i počeo da beži od policije. Trčao je nekoliko stotina metara, ali su ga policajci stigli i savladali. U njegovom automobilu pronađene su cigarete za koje nije imao potrebnu dokumentaciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading