Šef crnogorskog klana PROTERAN IZ SRBIJE!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

21.05.2020

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Gile Stanišić (36), koji bezbednosnim evidencijama slovi za pripadnika zagoričke kriminalne grupe iz Crne Gore, priveden je u Beogradu zbog sumnje da je počinio nedozvoljeni prelazak državne granice, a proverama je utvrđeno da se ovo lice na teritoriji Crne Gore sumnjiči da je izvršilo krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

On je priveden dežurnom sudiji Prekršajnog suda u Beogradu koji ga je nakon sprovedenog prekršajnog postupka osudio zbog nedozvoljenog prelaska državne granice na novčanu kaznu u iznosu od 100.000 dinara i izrekao mu meru udaljenja stranca sa teritorije Republike Srbije u trajanju od dve godine.

Podsetimo, crnogorski mediji su nedavno preneli da je Stanišić označen kao nalogodavac paljenja službenih vozila "Vijesti", pisao je taj list, a prema istim informacijama, direktni izvršici su D. M. i S. P.

Podgoričanin Radoslav Gile Stanišić i zagorička kriminalna grupa godinama su punili novinske stupce rezervisane za crnu hroniku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading