Nesreća kod Vranja: Iznenada prešao u drugu traku, sleteo s puta i prevrnuo se! Teško povređena žena

Autor: Republika

Hronika

21.05.2020

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na lokalnom putu Zlatokop-Vranje teške telesne povrede zadobila je šezdesetogodišnja žena, putnica u vozilu, saopštavaju iz PU Vranje.

RepublikaFoto: Photo by rawpixel on Unsplash
Foto: Ilustracija

Prema navodima policije saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć posle 19 časova kada je vozač putničkog vozila "zastava 101" vranjskih registarskih oznaka, koje se kretalo lokalnim putem iz sela Trebešinja u pravcu sela Zlatokop, prešao u levu saobraćajnu traku i sleteo s puta.

Tu je došlo do prevrtanja vozila i tom prilikom putnik u vozilu, žena (60) zadobila je teške telesne povrede. Lekarska pomoć ukazana joj je najpre u ZC u Vranju odakle je transportovana u KC Niš.

Uviđaj su po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju izvršili saobraćajni policijski službenici. Vozač je najverovatnije izgubio kontrolu nad vozilom, a istraga će pokazati okolnosti zbog kojih je došlo do saobraćajne nezgode.

Na području Policijske uprave u Vranju, 20. maja ove godine, registrovane su četiri saobraćajne nezgode.

Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede a jedna lake povrede

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading