ZORAN JE MUČIO JECU: Bila mu je kao sluškinja

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Krsmanović, sestra od strica Jelene Marjanović, svedočila je juče u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, u postupku koji se vodi protiv Jeleninog muža Zorana. Prema onome što je Teodora ispričala, ubijena pevačica nije imala idiličan brak, kako je to Zoran želeo da predstavi u javnosti, jer je on često vikao na Jelenu i vršio pritisak na nju kako bi se povinovala njegovim prohtevima i željama.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com
Zoran Marjaović nije prisustvovao saslušanjima u sudu

Spavala u studiju

- Zoran se ponašao kao despot. Terao je Jelenu da trči ne zato što je brinuo za njeno zdravlje, već joj je govorio da ne može da bude uspešna pevačica i zarađuje novac ako je debela. Kada sam im dolazila u posetu, morala sam da spavam u studiju kako ne bih bila u kući i slušala njihove razgovore - rekla je Teodora na saslušanju, saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Na pitanje da li je bilo svađe između Zorana i Jelene, Teodora je rekla da koliko zna nije, jer je samo Zoran vikao, a Jelena mu nikad nije odgovarala!

Iako je pozvana u svojstvu oštećene, Teodori je status promenjen u običnog svedoka, pa je nakon saslušanja ona morala da napusti tužilaštvo. Ona je nakon toga demantovala informacije koje su se pojavile u javnosti da je na saslušanju navela da su "neki rođaci i prijatelji navodili Jelenu na konzumiranje droge i alkohola". Za lažiranje izjave optužila je Zoranovog advokata Veljka Delibašića, zbog čega je najavila i prijavu protiv njega.

- U obraćanju medijima advokat Delibašić je na najgrublji način lažirao moju izjavu. Lažno je naveo moje reči da sam izjavila da su dalji rođaci i prijatelji navodili Jelenu na konzumiranje alkohola i droge, što niti su moje reči, niti odgovara činjeničnom stanju. Po drugi put pomenuti advokat pokazuje svoje neznanje analize materijalnih tragova u ovom postupku jer kako drugačije tumačiti to kada se zna da je Jeleni rađena toksikološka analiza i da je nalaz bio negativan - saopštila je juče Teodora i dodala da će zbog svega toga protiv advokata Delibašića podneti prijavu Advokatskoj komori Beograd.

RepublikaFoto: facebook.com/teodora.krsmanovic
Teodora Krsmanović, sestra ubijene Jelene Marjanović

Zapisnik

Ona je konstatovala i da joj zamenik višeg javnog tužioca nije uručio zapisnik njenog svedočenja, ali da ga je "uz osmeh" dao advokatima odbrane.

Zoran nije doveden

Iako je u medijima pompezno najavljivano da će Zoran Marjanović prisustvovati saslušanjima i rešetati svedoke, on juče nije doveden iz Centralnog zatvora u tužilaštvo.

Porodica Zorana Marjanovića, uhapšenog zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu, odavno je izgubila kompas, pa je svojim ispadima i kontradiktornim izjavama često pokopavala Zorana. Kako Srpski telegraf saznaje, upravo je to bio i razlog zašto su juče u Višem tužilaštvu u Beogradu Miloš i Vladimir iskoristili svoje zakonsko pravo i odbili da svedoče!

- Zoranov otac i brat poslušali su savet advokata, a to je od njih zahtevao i sam Zoran kada su mu odlazili u posetu u CZ. Zoran je bio besan zbog izjava koje daju medijima i bukvalno im poručio da će zbog njih zaglaviti na robiji. Posebno ga je ražestila njegova izjava o Jeleninom švaleru, dok je Zoran sve vreme glumio ucveljenog udovca koji je sa Jelenom imao idealan brak. Poručio im je da ćute i oni su ga poslušali - kaže za naš list izvor blizak istrazi.

Vladimir i Miloš oko 11 časova su se pojavili ispred tužilaštva i ušli u zgradu ne želeći da daju bilo kakve izjave novinarima. Unutra su se kratko zadržali jer su iskoristili svoje zakonsko pravo da ne svedoče zbog rodbinskih veza sa optuženim Zoranom Marjanovićem. Da bi izbegli ponovni susret sa predstavnicima javnosti i nova pitanja, Marjanovići su se išunjali na drugi izlaz.

- Njihovo ćutanje je prilično čudno. Pođite od sebe. Da treba da branite nekog svog, pa jedva biste čekali da progovorite. Tim pre što su njih dvojica već dali svoj iskaz u policiji. Da li je u međuvremenu taj njihov iskaz iz policije osporen materijalnim dokazima do kojih je policija došla, pa nisu hteli dalje da se zapliću, ne znam - rekao je za Srpski telegraf naš ugledni advokat Svetozar Vujačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ima Boga

17.10.2017 12:14

Ljudi šta se ovde dešava? Kakav je ovo cirkus u pravosuđu? Za ne poverovati! Sramota da vas bude, pokojnice i njenog siročeta! Sudit će i vama netko, verujte mi, njemu nećete moći muvati i lagati! Tko prikriva i štiti zločin i sam je zločinac!

Odgovori 11 0
trnjak

17.10.2017 17:02

Jos ce ga advokati vratiti u ZADRUGU.