(FOTO) Ubica snimao Marka mobilnim, pa ga bacio sa terase kafane

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đurić (28) nazdravljao je i pevao sa vlasnikom kafane Dominikom Dimićem (51) ni ne sluteći da će ga radnik obezbeđenja Milan Rado nekoliko trenutaka kasnije ubiti!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Marko Đurić

Srpski telegraf došao je do ekskluzivnih snimaka na kojima se vidi šta je prethodilo kobnoj svađi. Poslednji snimak napravljen je svega 15 minuta pre nego što je Đurić gurnut sa terase kafane u Grabovcu!

Pukla mu lobanja

Zločin se odigrao u lokalu "Dominik i Mirjana" u nedelju pola sata posle ponoći. Nakon pada Đurić je glavom udario o beton usled čega mu je pukla lobanja. Preminuo je na licu mesta. Zbog učestvovanja u tuči uhapšeni su vlasnik kafane Dominik Dimić i radnici obezbeđenja Andrijan Đorđević i Milan Rado, kao i gost kafane Goran Krstić.

Foto: Privatna arhiva
Marko i vlasnik kafane ukrštaju flaše

Ne sluteći kakva tragedija sledi nakon ponoći, upravo je uhapšeni radnik obezbeđenja uživo na Fejsbuku prenosio atmosferu iz kafane kobne večeri. Na jednom snimku vidi se kako Đurić prilazi Dimiću sa flašom piva u ruci i nazdravlja sa njim, ali i sa svima koji su bili za tim stolom. Poslednji video objavljen je u 12.13, a Marko je stradao samo 15 minuta kasnije. Na tom snimku on sedi za stolom sa trojicom prijatelja, dok im gazda kafane, koji se u nekom trenutku latio mikrofona umesto pevačice, peva pesmu "Zanele me oči njene". Prema nezvaničnim saznanjima, navodno je spor oko sledeće pesme izazvao sukob među pripitim gostima.

Foto: Srpski telegraf/Printscreen/Društvene mreže

Preti mu 15 godina robije

Milan Rudo se zasad tereti za krivično delo ubistvo, za koje je zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora, a da li će to delo biti prekvalifikovano u teško ubistvo ili u neko drugo krivično delo, zavisi od detaljne istrage, koja se još sprovodi. Saučesnici se zasad terete za učestvovanje u tuči, za šta im preti novčana kazna ili zatvor do tri godine.

Javio se majci

Tragične vesti Đurićevoj majci javili su ujutru.

- Poslednji put sam ga čula oko pola 11 uveče, rekao je da je u kafani kod Manastira Ljubostinja, a ja sam mu poručila da brzo dođe kući. Bdela sam svu noć, ali njega nije bilo. Ujutru mi je umesto njega došla policija na vrata i saopštila da je mrtav. Ne znam ni zašto je svratio u tu kafanu. Tog dana je radio u Vrnjačkoj Banji i po povratku je rešio tu da dođe - rekla je novinarima neutešna Markova majka Ružica Đurić.

- Snašla me je teška nesreća. Ne znam ni da li mi je sin umro u kafani ili posle u bolnici. Jadna ja, mlađi sin mi je u zatvoru, a ćerka u Crnoj Gori. Sama sam, kukavna - očajna je Markova majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading