UHAPŠEN LAŽNI INSPEKTOR: "Kolege" mu pronašle oružje i drogu u kući!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

18.05.2020

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. S. (31) iz Smedereva uhapšen je zbog nelegalnog držanja oružja i droge koja je pronađena u kući u kojoj boravi, kao i jer se lažno predstavljao kao policijski inspektor.

Foto: Ilustracija

U kući u kojoj boravi osumnjičeni, policija je pronašla lovačku pušku, pištoljski okvir, 11 metaka, 71 gram marihuane upakovane u više paketića, 4,7 grama spida, kao i 62 biljke indijske konoplje.

M. S. se sumnjiči i da se vlasnicima vikendica u okolini Smedereva lažno predstavljao kao policijski inspektor, kao i da se tom prilikom raspitivao da li se dešavaju krađe i da li su viđali sumnjive osobe.

Njemu se na teret stavljaju tri krivična dela:nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i lažno predstavljanje, saopšteno je iz MUP-a.

Određeno mi je zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Smederevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading