Majka ubijenog mladića u Trsteniku: Umesto da vidim sina, ujutru sam videla policiju, došli su na vrata da mi saopšte da je mrtav!

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Hronika

18.05.2020

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon verbalne svađe, Marko Đurić je gurnut sa terase koji je pao niz stepenice i smrtno stradao.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Marko Đurić

Poslednji put sam ga čula oko pola 11 uveče, rekao je da je u kafani kod manastira Ljubostinje, a ja sam mu poručila da brzo dođe kući - svedoči uplakana Ružica, majka mladića Marka Đurića. (28), koji je nastradao u nedelju pola sata posle ponoći u lokalu u Grabovcu kod Trstenika, kada je posle opšte tuče najverovantije gurnut na stepenište.

- Umesto da vidim sina, ujutru sam videla policiju. Došli su na vrata da mi saopšte da je mrtav - priča Ružica za Novosti.

Nesrećna žena, udovica posle smrti supruga Gradimira, ne zna šta se tačno dogodilo, osim što kaže da su dva sata posle ponoći odvedena i dvojica komšija iz Ljubostinjskog Prnjavora, koji su bili u kafani s Markom kobne noći.

- Toliko mi je teško, mlađi sin je u zatvoru, starija ćerka u Crnoj Gori živi, a za sina ne znam ni da li je odmah umro ili je izdahnuo u bolnici - priča neutešna majka

Kaže i da ne zna ni zašto je svratio u tu kafanu. Tog dana radio je u Vrnjačkoj Banji i po povratku je rešio tu da dođe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Uhapšene četiri osobe

Odmah posle ubistva, uhapšene su četiri osobe. Među uhapšenima je i vlasnik lokala Dominik Dimić (51) iz Kruševca, za koga se i sumnja da je gurnuo nesrećnog mladića sa terase na stepenište, a mera zadržavanja određena je i Andrijanu Đorđeviću (53), Milanu Radu (30) i Goranu Krstiću.(49).

Posle isteka pritvora biće privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu, koje vodi istragu o ubistvu i odakle je naložena obdukcija tela.

- Kafana nije radila tokom vanrednog stanja, i to je bilo drugo veče po otvaranju - iznosi izvor Novosti.

Tuči je prethodila rasprava, a tu je trebalo da bude neka vrsta kluba sa igračicama i obaveznim obezbeđenjem. Uglavnom, točio se alkohol i mnogi su bili pijani. Veruje se da je udarac glavom u beton posle pada bio koban po mladića.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Mesto zločina ukleto

Meštani pričaju da su pisali i peticiju kako se kafani "Đinđi rinđi" u vlasništvu porodice Dimić ne bi dozvolio rad u noćnim satima.

Za mesto gde se dogodilo ubistvo veruje se da je ukleto. Sada već davne 1999. godine, tu se već dogodilo ubistvo. Tu je Mića Z. nožem ubio svoju suprugu Sonju Z. Neposredan povod, kako se priča, bila je ljubomora, jer je ubijena žena bila veoma atraktivna.

- Onda je prodavnica postala kafana, pa se ponovo dogodila tragedija, kada je jedan gost završio sa satarom u glavi - navodi nezvanično izvor Novosti i dodaje da se lanac tragedija samo nastavio Markovim ubistvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading