Teško ubistvo u Trsteniku: Bacio ga sa terase nakon verbalnog sukoba!

Autor: alo.rs, republika.rs

Hronika

17.05.2020

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noćas oko pola sata nakon ponoći dogodilo se ubistvo ispred jednog ugostiteljskog objekta u selu Grabovac kod Trstenika

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Marko Đurić (28) ubijen je ispred ugostiteljskog objekta. Policija iz Kruševca, čiji je ovo reon dejstva, reagovala je brzo i efikasno.

Posle policijskog uviđaja koji su obavili kriminalistički inspektori i forenzičari u saradnji sa nadležnim višim javnim tužilaštvom, uhašen je osumnjičeni za ubistvo. U pitanju je Dominik D. (50). Uhapšena su i još tri muškarca zbog sumnje da su učestvovali u tuči koja je prethodila ubistvu.

- Prvo je došlo do verbalne svađe, a zatim i do tuče grupe mladića, najverovatnije u alkoholisanom stanju u tom ugostiteljskom objektu u selu Grabovac. U jednom trenutku, osumnjičeni za ubistvo Dominik D., gurnuo je sa terase Marka Đurića koji je pao niz stepenice. Prvi rezultati istrage pokazuju da je mladić najverovatnije udario glavom o stepenik i preminuo na licu mesta - saopštio je Mijatović.

Po nalogu višeg javnog tužilaštva, telo mladića koji je nastradao odneto je na obdukciju i tokom dalje istrage biće određene sve okolnosti ovog ubistva.

Svim osumnjičenima određeno je zadržavanje do 48 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading