Ugašen požar u Novom Sadu: Vatra zahvatila čak tri zgrade, povređene dve osobe!

Autor: Republika

Hronika

17.05.2020

06:04 >> 06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki požar koji je tokom noći izbio u naselju Detelinara u Novom sadu ugašen je rano jutros, a lakše su povređene dve osobe.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Veliki požar izbio je tokom noći u ulici Stevana Mokranjca u Novom Sadu, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Novi Sad.

Kako saznaje RTV, lakše su povredene dve osobe. Kako navode, požar je izbio nešto pre dva sata i zahvatio je tri zgrade.

RTS navodi da je u jednoj od zgrada na tavanskom prostoru eksplodirala butan boca, nakon čega se požar proširio na stanove. Portal NS uživo navodi da je na teren izašao veliki broj vatrogasaca i hitna pomoć.

Portal navodi da je nešto pre četiri sata u Novom Sadu došlo do odvojenog incidenta, kada je eksplodirao automobil BMW2 na Limanu 2, ispod Mosta slobode. Automobil je potpuno izgoreo, na teren su izašli vatrogasci i policija. Povređenih nema, dodaje NS uživo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading