Istraga oko sačekuše u beogradskom naselju Miljakovac: Telefonski poziv vodi do napadača na Acu Trefa!

Autor:

Hronika

16.05.2020

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i dalje traga za napadačem koji je u sredu oko ponoći na Miljakovcu pucao na Aleksandra Kostadinovića Trefa (42). Između ostalog, pregledaju se snimci sa sigurnosnih kamera i veštači se telefonska komunikacija pošto je Kostadinovića pre ranjavanja neko pozvao na mobilni.

RepublikaFoto: printscreen/facebook.com
Aca Tref

- Odmah nakon poziva Kostadinović je izašao ispred zgrade, gde ga je sačekao napadač i ispalio u njega šest hitaca. Povređeni, međutim, ne želi da sarađuje s policijom i kaže ko ga je zvao i zbog čega - kaže izvor blizak istrazi i dodaje da su za Kostadinovićem bile raspisane tri poternice policije i tužilaštva.

Podsetimo, Kostadinović je jedan od trojice aktera čuvene pljačke 1998. godine, kada je iz firme Bojane Bajrušević, udovice Vlade Kovačevića Trefa, ukradeno 7,5 miliona maraka.

Prilikom upada u "Tref rentakar" pljačkaši su ubili čuvara i blagajnicu. Pljačku je organizovao Bojanin pastorak Andrej Kovačević, nezadovoljan podelom imovine nakon smrti oca. On je poginuo 2006. vozeći motor dok je bio na slobodnom vikendu tokom izdržavanja kazne zatvora, dok se treći pljačkaš, tada 19-godišnji Filip Gavrilović, od pljačke vodi kao nestao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading