Mlatarao pištoljem iz vozila u pokretu: Nišlija preplašio sugrađane, sada mu preti kazna do 150.000 dinara!

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Hronika

15.05.2020

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Nišu podnela je prekršajnu prijavu protiv D. I. (22) iz ovog grada koji je sinoć mahao pištoljem iz vozila u pokretu i uznemiravao građane.

Foto: Ilustracija

Kako saznajemo, zabrinute Nišlije alarmirale su policiju primetivši vozilo koje se kretalo velikom brzinom centrom grada i videvši suvozača koji je kroz prozor automobila izbacio ruku u kojoj je držao oružje.

- Policija je vrlo brzo pronašla i zaustavila vozilo kojim je upravljao dvadesetjednogodišnji muškarac dok je na mestu suvozača bio mladić koji je vlasnik automobila. Ispod njegovog sedišta pronađen je gasni pištolj koji je bio prazan. Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo koje se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela već da je prekršen Zakon o javnom redu i miru - navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Mladić je prekršio član 8. ovog zakona koji predviđa da će onaj ko nepristojnim, drskim ili bezobzirnim ponašanjem narušava javni red i mir ili ugrožava imovinu ili vređa moral građana biti kažnjen novčanom kaznom od 10.000 do 150.000 dinara ili društveno korisnim radom u trajanju od 80 do 360 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading