Pretio opozicionarima na Tviteru, pa uhapšen: Evo kakve je sve užase pisao na društvenim mrežama!

Autor: Republika

Hronika

15.05.2020

06:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i Ministarstvom unutrašnjih poslova, uhapsili su M. L. (1982) iz Loznice zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Osumnjičeni je putem društvene mreže Tviter, između ostalog, više puta direktno pozivao na ubistvo članova porodica više osoba, među kojima su: Dragan Đilas, Boško Obradović, Janko Veselinović, Borko Stefanović, Ivan Ivanović i Slobodan Georgiev.

Brzom reakcijom pripadnika Bezbednosno-informativne Agencije i MUP-a, lice je privedeno i njemu će uz konsultaciju sa dežurnim tužiocem biti određeno zadržavanje od 48 časova, nakon čega će biti izveden pred nadležnog sudiju.

M. L. ima više naloga na društvenoj mreži Fejsbuk gde prati objave stranke Slobode i pravde, Branka Dragaša i stranicu "Protiv diktature" koja se protivi stavovima vlasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading