Roditelji je napustili, a jezivi događaj ostavio joj je teške trume: Sudbina pretučene Nišlijke sve crnja i crnja

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

14.05.2020

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesnaestogodišnju Nišlijku E. K., koju je sinoć u parku Čair brutalno pretuklo šestoro maloletnika predvođenih dečakom koji je bio u nju zaljubljen, imala je teško detinjstvo. Roditelji su je napustili, a pre tri godine doživela je udes posle kog je počela da pokazuje znakove traume.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

O tome priča S. M., koja o tinejdžerki brine od njene 7. godine.

- Majka je napustila, otac je bio u zatvoru pa sam joj ja postala hranitelj. Nije joj bilo lako, ali borila se. Međutim, posle te saobraćajne nesreće ponovo je počela da pokazuje znake traume. Stalno je bolela glava, bila je nervozna a već je bolešljiva zbog hroničnog bronhitisa i pati od alergija - kaže Snežana.

Za nesreću koja je ponovo snašla, Snežana je saznala od rođenog brata.

- Došao je i tražio njenu zdravstvenu knjižicu, kazao je da je u bolnici da su je napale neke devojčice. Ubrzo mi se i ona javila, rekla mi je da joj je polomljen nos i da ne vidi ništa na levo oko. Kazala mi je da će me ponovo pozvati, ali evo ne javlja se. Molila me je da dođem, ali kako ću, i ja sam slabog zdravlja a ionako ne puštaju u bolnicu zbog ovog virusa. Nestrpljivo čekam da mi se opet javi, mnogo se brinem jer je osetljivog zdravlja - govori potresena žena.

Kaže da ne zna kako je došlo do sukoba u kojem je tinejdžerka o kojoj brine povređena.

-Ne znam ko su ta deca, niti sa kim je to bila. Mislim da nije imala momka, nemam pojma zbog čega je napadnuta - čudi se Snežana.

RepublikaFoto: Photo by Melanie Wasser on Unsplash

Kavga zbog ljubomore mladića

Napadači na E. K. su identifikovani, ustanovljeno je da se radi o četiri devojčice i dva tinejdžera. Kavgu je započeo sedamnaestogodišnji K. U. kojem se nije dopalo što se ona šeta sa drugim dečakom.

- K. U. se zaleteo na mladi par i počeo da ih udara a u premlaćivanju su mu se pridružilo i njegovo društvo. Šestoro razjarenih tinejdžera tuklo je bespomoćnu devojku i mladića nogama i rukama. Tuču su prekinuli prolaznici koji su pozvali Hitnu pomoć pa su tinejdžeri odvezeni u Klinički centar. Mladiću su konstatovane lakše povrede i on je otpušten na kućno lečenje dok je devojka zadržana na Dečjoj hirurškoj klinici - navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Stepen povreda E. K. se još utvrđuje jer je naložena dodatna dijagnostika.

- Pacijentkinja je u dobrom opštem stanju, ali ćemo obaviti njen pregled i ultrazvukom kako bismo ustanovili da nema unutrašnje povrede - rečeno je na Dečjoj hirurškoj klinici.

Policija je o ovom događaju obavestila Više javno tužilaštvo koje ga je okvalifikovalo kao nasilničko ponašanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading