Smrtnu tišinu prekidali leleci: Četiri tela položena u grob, sahranjene žrtve mladića iz Leskovca

Autor:

Hronika

13.05.2020

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Ilić, njegova supruga Danijela i njihova deca osamnaestogodišnja Ana i trinaestogodišnja S., žrtve svirepog zločina koje je 10. maja, kako se sumnja, izvršio Predragov sin Miloš (20), sahranjeni su juče u 14 časa u bojničkom selu Granica uz prisustvo sedamdesetak rođaka, komšija i prijatelja.

RepublikaFoto: Facebook
Miloš Ilić ubio svoju porodicu

Na poslednji počinak ispratili su ih najbliži, mahom rođaci iz Požarevca i Drenovca, među kojima i Predragovi roditelji i brat iz Beograda, koji su se najteže nosili sa nezapamćenim gubitkom. Smrtnu tišinu prekidali su samo leleci Predragove majke Milanke, koja je uporno dozivala sina i unuke...

Sahranu je organizovao Centar za socijalni rad u Leskovcu, jer su bili korisnici socijalne pomoći. Jedan od Predragovih rođaka kaže da je strašno bilo gledati ogromnu grobnicu u koju je spuštena cela porodica.

- Grobnica je bila dimenzija četiri sa četiri, opština Bojnik je poslala građevinsku mašinu koja je iskopala, jer nije imao ko da to učini. Selo je malo, uglavnom su stari i nemoćni, ne bi mogli da naprave raku. Spustili smo u grob sanduk po sanduk, prvo Predrag, pa Ana i S. a zatim Danijela. Dostojanstveno smo ih ispratili koliko se moglo, pogrebnu opremu i prevoz do groblja obezbedio je Centar za socijalni rad. Mi smo ih zakopali, jer na groblju nema pogrebne službe, a zatim izveli red onako kako nalažu običaji - opisuje ispraćaj na poslednji počinak porodice Ilić jedan njihov rođak za Kurir.

 

 

Predragovi roditelji su, kako ističe, potpuno zanemeli što zbog tuge, što zbog sedativa.

- Otac mu je bio kao biljka, ni reč nije progovorio, ni suzu pustio, palio je sveću, čini mi se potpuno nesvestan šta se dešava. Majka je bila pod jakim lekovima, to je bilo vidljivo... Ma tuga će ih tek stići, još nisu svesni šta im se desilo - navodi ovaj čovek. Kako je ispričala jedna od rođaka, bilo je mučno i jezivo gledati tužnu scenu, kako četiri člana porodice pokopavaju jedno po jedno.

Podsećanja radi, Miloš Ilić je priveden dan nakon tragičnog događaja i osumnjičen je da je sekirom presudio svojoj porodici na spavanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading