Mračne tajne porodice ubijene u Leskovcu: Miloš pokušavao da se otruje lekovima!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Ilić (20), koji je u nedelju sekirom ubio oca Predraga (45), maćehu Danijelu (43), trudnu sestru Anu (18) i polusestru Saru (12), ranije je pokušavao da se ubije zbog pakla u kojem je živeo!

RepublikaFoto: Facebook

Miloš Ilić

- Kada je imao 15 godina, toliko je bio nesrećan da je popio dedine lekove i pao u komu. Moj sin ga je vozio kolima koja nisu imala kočnice do bolnice i jedva su ga spasli. Slično se desilo i njegovom bratu Aleksandru, kojeg je Pešina prva žena nakljukala lekovima kada je imao pet godina.

Baba je bila sa njim u bolnici tri dana dok ga nisu povratili - rekao je Stanko Ljubisavljević, koji naglašava da Miloš detinjstvo nije ni imao i da mu se sada verovatno skupilo silno zlostavljanje, koje je dovelo do ove tragedije.

Ujak: Popio je dedine lekove i pao u komu. Lekari su ga jedva spasli

Kako smo ranije pisali, maćeha je često krvnički tukla Miloša, ali i njegovog mlađeg brata (15), koji se već dve godine nalazi u Specijalnom zavodu za decu i omladinu ometenu u razvoju u selu Stamnica. Hranila ih je onim što njoj ostane, a Miloševa baba Milanka ispričala je za naš list da joj se on žalio da ga je Danijela terala da spava sa koprivama u nogavicama.

Rođaci kažu da je Miloš bio mentalno oboleo i ne veruju da je novac bio motiv za ubistvo.

Maćeha terala Anu da zavodi matorce

Ni poznanici Ilića nemaju lepe reči za Predraga i Danijelu. Kažu da su mnoge prevarili ili im ostajali dužni, zbog čega su se često i selili.

- Ćerka Ana (18) bila je fina devojka, ali su i nju uspeli da uvuku u prevare. Dovlačili su razne ljude kući i nagovarali Anu da im sedi u krilu i da ih zavodi. Potom bi im Danijela tražila novac za seks sa njenom pastorkom, a kada im uzme pare, Peđa bi im pretio da će zvati policiju jer je Ana maloletna - priča stari prijatelj Ilića.

- Miloš ceo život nije imao novac i to mu nije bio problem. Nemoguće je da mu je zbog toga pao mrak na oči. Samo su mu teški odnosi u porodici bili problem. Svi znamo kroz šta je prolazio. Zaista je žalosno da ga satanizujemo - naglasio je naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading