Dedi Milošu prvo SAKRILI PUŠKU, pa saopštili da mu je unuk POBIO porodicu! Detalji nezapamćenog zločina koji je potresao Leskovac!

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Hronika

12.05.2020

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deda Miloš, po kome je uhapšeni mladić dobio ime, za tragičnu smrt svoje porodice nije znao sve dok njegovi rođaci nisu došli u selo kako bi mu saopštili vesti.

RepublikaFoto: Facebook
Počinio nezapamćen zločin - Miloš Ilić

Iz straha da bi nešto strašno mogao da uradi, policija je dedi Miloša Ilića (20) iz Leskovca, osumnjičenog da je sekirom ubio četiri čalana svoje porodice, oduzela pušku pre nego što mu je saopštila tragične vesti o krvavom piru unuka.

- Sinoć je bila policija da mu pod nekim izgovorom uzme porodičnu pušku, verovatno iz straha da nešto ne napravi ako slučjano sazna da je sve izgubio, ali su svima nama zapretili da ne smemo da mu kažemo šta se desilo - ispričale su komšije nesrećnog čoveka u razgovoru za "Blic".

Deda Miloš, po kome je uhapšeni mladić dobio ime, za tragičnu smrt svoje porodice nije znao sve dok njegovi rođaci nisu došli u selo kako bi mu saopštili vesti.

Predragov brat od strica koji radi u Domu zdravlja u Bojniku obavestio deda Miloša i njegovu supruga da je njihov unuk pobio celu porodicu.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Predrag i Danijela Ilić

Meštani su u razgovoru sa reporterima otkrili da je i deda Miloš davno sekirom pokušao da ubije svoju suprugu, te da je zbog toga bio na pshijatrijskom lečenju.

Inače, mladić za koga se sumnja da je počinio četvorostruko ubistvo, često je krao novac od dede Miloša koji mu je slao sin iz Beograda.

Zločin počinjen zbog novca?

Podsećanja radi, Miloš Ilić uhapšen je zbog sumnje da je ovaj zločin počinio sekirom, u iznajmljenoj kući u Leskovcu, u noći između 9. i 10. maja. Navodno je masakru prethodila svađa sa ocem Predragom, koji nije hteo da mu da novac.

On je uhapšen oko 16 sati u nedelju, a policiji je, navodno, priznao zločin.

Kako smo već pisali, osumnjičeni Miloš lečeni je psihijatrijski pacijent.

Porodica Ilić-Radojković se, kako je saopštilo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, nalazi na evidenciji Centra za socijalni rad Leskovac od kraja 2016. godine kao korisnik novčane socijalne pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading