Koristio položaj nezbrinute dece za perverzije! Šveljo sutra u novosadskoj sudnici

Autor: Republika

Hronika

11.05.2020

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak suđenje novosadskom stilisti Srđanu Švelju zakazano je za danas pred Osnovnim sudom u Novom Sadu. On će se suočiti sa optužbama za čak 10 krivičnih dela, među kojima je i iskorišćavanje maloletnika za pornografiju.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/www. mojnovisad. com
Srđan Šveljo

Stilista se u pritvoru nalazi od 28. januara, kada je uhapšen. Nekoliko meseci pre toga bio je pod budnim okom novosadske policije jer se sumnjalo da kao modele za pravljenje eksplicitnih sadržaja koristi maloletnike. Prilikom pretresa njegovog stana pronađene su fotografije obnaženih maloletnika i mlađih punoletnika.

Fotografisani dečaci mahom su Romi i često dolaze u novosadsko svratište za decu i mlade. Pojedini su ispričali da ih je stilista slikao u njegovom stanu i da im je zauzvrat davao garderobu i 500 do 1.000 dinara. Imao je šablon po kome je napastvovao dečake. Nekoliko njih je ispričalo da im je dodirivao polni organ pod izgovorom da im namešta donji veš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading