Zoran udario Jecu, dokrajčila je žena!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović se posvađao sa suprugom Jelenom. On je samo udario i povredio, a žena je dokrajčila.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com
Novi detalji u slučaju Marjanović

Detalji zločina

Ovo je gostujući u rijalitiju "Parovi" ispričala detektivka Katarina Ostojić, koja se predstavlja kao spoljni saradnik jednog inspektora. Ona je otkrila kako je upoznala Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo pevačice "Granda", i njegovu devojku Zoricu Mitrović, kao i sve detalje zločina koji je uznemirio javnost.

- Jelena je ubijena dan ranije, najverovatnije u kući. Mislim da je slučajno usmrćena i da joj Zoran nije zadao smrtonosne udarce - ispričala je Ostojićeva.

Ona je objasnila da je od inspektora dobila zadatak da stupi u kontakt s Marjanovićem, nakon čega se učlanila u grupe za podršku, a potom došla i do njegove ljubavnice Zorice.

Detektivka: Zoran rekao da se svađao sa suprugom i da sumnja da mu je bačena magija

 

- Sa Zoricom sam se našla u Sava centru. Kad sam je ugledala, zaledila sam se. Bila sam ubeđena da je Jelena, izgledala je identično kao ona. Zorica mi je tad rekla da je 100 odsto sigurna da Marjanović nije ubio pevačicu - ispričala je detektivka.

Ona je ubrzo došla i do Marjanovića, a kako kaže, ubeđena je da je Jelena usmrćena tiganjem, što joj je i bila šifra za razgovore i sastanke sa Zoricom Mitrović.

Tražio sastanak

- Motalo mi se po glavi jedno ubistvo kad je dečko usmrtio devojku tiganjem. Pitala sam da li je Marjanovićima nestao tiganj, na šta je Zoran potvrdno odgovorio. Tad ga je zaintrigiralo ko sam ja i kako ja to mogu da znam. Čim sam pomenula tiganj, rekao je da želi da se vidi sa mnom - rekla je Katarina Ostojić.

Ona je dodala da joj je Zoran ispričao da se u poslednje vreme nije dobro slagao sa suprugom i da su se često svađali.

- Sumnjao je da mu je neko iz Novog Pazara, odakle je Jelena rodom, bacio magiju - kaže detektivka.

Svedoci u tužilaštvu

U Višem tužilaštvu u Beogradu danas bi trebalo da počne saslušanje prvih svedoka u istrazi koja se vodi protiv Zorana Marjanovića. Prvi će biti saslušani svekar i dever ubijene pevačice "Granda" Vladimir i Miloš Marjanović, kao i Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović. Na spisku su i Jecina šminkerka, vaspitačica male Jane i drugi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading