(FOTO) OVO SU ŽRTVE MASAKRA U LESKOVCU

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

10.05.2020

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Ilić, njegova supruga Danijela i njihove ćerke, Sara (12) i Ana (19), koja je bila u šestom mesecu trudnoće, izmasakrirani su u kući u centru Leskovca!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Danijela i Predrag Ilić

Policija je juče uhapsila Miloša Ilića (22), koji je navodno Predragov sin iz prvog braka, i proverava se da li je on počinio masakr. Stravičan zločin policiji je juče oko 14.45 sati prijavio 15-godišnji sin ubijenih Predraga i Danijele.

- Ubistvo se dogodilo najverovatnije prethodne noći, u Ulici Ratka Pavlovića. Ubica je porodici presudio sekirom - kaže izvor i dodaje da su policajci u kući zatekli stravičan prizor.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen

- Četiri tela, od kojih je jedno dete staro samo 12 godina, bila su u lokvama krvi, izmasakrirana. Postalo je još strašnije kad su videli da je jedna žrtva trudna, i to u poodmakloj trudnoći, jer joj se stomak video - otkriva izvor.

U prvom trenutku istražiteljima nije bilo jasno da li je u pitanju četvorostruko ubistvo ili trostruko ubistvo i samoubistvo, jer je okrvavljeni mladić, izbezumljen, sedeo i ćutao.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen

Međutim, prema nezvaničnim informacijama, policija je juče privela i jednog člana njihove porodice za koga je na osnovu snimaka sa sigurnosnih kamera utvrđeno da je poslednji izašao iz kuće žrtava.

Zasad se ne zna šta je motiv stravičnog zločina, ali se pretpostavlja da je masakru prethodila  svađe oca i sina - kaže izvor iz istrage i dodaje da je Predragov najstariji sin bio psihijatrijski bolesnik. Porodica je bila veoma siromašna i bili su korisnici socijalne pomoći.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading