(VIDEO) KLJUČEVE SAM DALA GLAVI PORODICE, PREDRAGU: Vlasnica kuće užasa iz Leskovca ispričala nova saznanja o iskasapljenoj porodici

Autor: mediji, Republika

Hronika

10.05.2020

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Tasić, vlasnica kuće u kojoj je ubijena četvoročlana porodica rekla je da je reč o porodici iz Bojnika, odnosno, iz sela Granica u opštini Bojnik.

RepublikaFoto: Republika
Milena Tasić razgovarala sa novinarima

- Oni su se kod mene doselili posle Vaskrsa. Došao je otac sa trudnom ćerkom. Devojka je 20-ak godina. Pogledali su, odgovarao im je prostor, i rekli su da će da prihvate. Prihvatili su, donela sam im posle ključ, i došla sam možda pre 10 dana da uzmem račune da budu na nuli za prethodni mesec. Tada sam videla ženu i dva dečaka od 10 do 12 godina. Ja bih rekla da su dečaci, bili su ošišani do kože. Nisam ušla unutra. Ne znam koliko dece imaju, videla sam trudnu ćerku i dva dečaka. Sada čujem da ima i devojčica. Ne znam njihova imena i prezimena. Znam samo da sam ključeve dala glavi kuće Predragu - ispričala je Milena.

Dodaje da je porodica bila veoma siromašna i da je primala socijalnu pomoć. 

- Predrag mi je kazao da radi kao obezbeđenje na gardilištu hotela „Beograd“ u centru Leskovca, ali to nije dovoljno za život petočlane porodice - dodaje sagovornica koja ništa ne zna o rođaku koji je uhapšen.

Inače, prema nezvaničnim saznanjima,  beživotna tela svojih roditelja i svojih sestara upravo našao taj dečko, treće dete iz ubijene porodice.

Ovakav zločin se ne pamti u Leskovcu od kraja jula 2002. godine kada je Dragan Čedić hladnokrvno ubio sedam mladih osoba, pa potom i sebe, a motiv je bila ljubomora. Motivi ovog zločina još su nepoznati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading