Izgoreo rekreativni centar u Surčinu koji pripada vojsci Srbije: Policija radi na otkrivanju uzročnika požara

Autor:

Hronika

10.05.2020

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noćas oko 1.45 časova došlo je do požara u Rekreativnom centru "Surčin" u objektu koji koristi predsednik sindikata "Sloga" zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije stariji vodnik prve klase Dejan Pavlović.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Po pozivu starijeg vodnika Pavlovića vatrogasna jedinica MUP-a brzo je stigla na lice mesta i lokalizovala požar. U požaru nije bilo povređenih osoba.

Nadležni tužilac i drugi istražni organi se nalaze na licu mesta radi utvrđivanja uzroka požara. Istraga je u toku.

Starijem vodniku Pavloviću odmah je obezbeđen smeštaj u drugom objektu. 

Ministarstvo odbrane podneće tužbe protiv svih koji uznemiravaju javnost prejudicirajući razlog požara dok je istraga u toku. 

Kakvi će biti rezultati istrage o požaru Ministarstvo odbrane ne može da zna, ali sa sigurnošću može da kaže da je saopštenje sindikata "Sloga" politički motivisano i da se ne zasniva na bilo kojoj proverljivoj činjenici.

Apelujemo na sindikat "Sloga" koji nije reprezentativan u Vojsci Srbije da se uzdrži od političkih napada i sačeka bar rezultate istrage pre nego počne da tuži i sudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading