(VIDEO) Pogledajte kako su lopovi digli bankomat za manje od 5 minuta

Autor: telegraf

Hronika

09.05.2020

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pet osoba jutros oko četiri sata ukralo bankomat Komercijalne banke koji je instaliran ispred Doma kulture u Gračanici, pojavio se i snimak na kom se jasno vidi kako je pljačka izvršena. Sama akcija nije trajala ni pet minuta.

RepublikaFoto: kosovo-online.com
Foto: Ilustracija

Pljačkaši, koji su govorili albanskim jezikom, u vreme policijskog časa su provalili u Galeriju Doma kulture, suzavcem isprskali i onesposobili čuvara.

Dok su dvojica pljačkaša proveravali da li u Domu kulture ima još ljudi, trojica su vezali bankomat i iščupali ga. Iako je težakviše od 700 kilograma, smestili su ga u kombi.

Kombijem i audijem su zatim pobegli u pravcu Prištine.

U selu Ajvalija na kombiju je pukla guma, udarili su u zid pored puta, nakon čega su pljačkaši ostavili i kombi i bankomat i pobegli. Za njima se traga.

Policija je izašla ne mesto pljačke i izvršila uviđaj, a ukradeni bankomat je vraćen u gračaničku stanicu policije.

Na Domu kulture je pričinjena materijalna šteta, uništen je deo zida, instalacije za grejanje, kao i tehnika za puštanje reklama, a celu pljačku snimile su i bezbednosne kamere.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading