Detalji svirepog ubistva kod Sokobanje! Komšije u kući ugledale jeziv prizor, porodica sumnja da je ubica iz sela

Autor: Blic

Hronika

09.05.2020

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

V. S. (69), iz sokobanjskog sela Radenkovac, ubijena je u svojoj kući u tom selu. Njeno telo su, bez odeće i sa smrskanom lobanjom, pronašle komšije koje su zatvorile vrata i odmah pozvale policiju. Kako se sumnja, ubica je, najverovatnije, čovek koji je često boravio kod ubijene. Policija traga za S. V. (59), koji je je nakon ubistva nestao iz sela i organi reda ga traže.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Ispred kuće u Radenkovcu reporteri su zatekle rođenog brata ubijene Vinka (63) i sestru Ljubinku (72).

- Pozvao me je bratanac i ispričao šta se desilo. Krenuo sam da uđem, ali me policajac nije pustio da uđem u kuću. Kazao mi je: "Nemoj, Vinko. Ne treba to da gledaš". Posle su mi komšije kazale da je moja sestra bila naga na krevetu. Lice joj je, kazali su mi, bilo neprepoznatljivo. Ne znam čime je ubijena - kaže Vinko.

Vinko kaže da je S.V. tog dana popio balon vina. - Sestrino telo su sinoć odvezi na obdukciju. Čuo sam da se čak i sumnja da je Vinka silovana. Ali, to tek treba da se dokaže - nastavlja on.

Vinkina sestra Ljubinka kaže da je nesrećna žena izdržavala S. V. - S. V. je često bio pijan, ali je retko bio agresivan. U petak su se posvađali, a ubrzo nakon toga Vinka je pronađena mrtva, a S. V. je pobegao - kaže Ljubinka.

Ova žena kaže da je Vinka imala i sina Bobana, koji pati od epilepsije i na teškim je lekovima. -Boban je otišao da spremi sve za sahranu. Forografiju moje ubijene sestre nemamo, jer se nikada nije slikala - dodaje Vinko.

Reč je o polunapuštenom selu, gde živi staračko stanovništvo. - Nezvanično sam čula da je Vinka bila brutalno mučena i silovana. Moja sestra je čuvala dve krave i par kokica. Malo je obrađivala i zemlju i imala materijalnu pomoć. Ako ju je S. V. ubio to je užasno. Vinka ga je pomagala decenijama, a on joj je, po svemu sudeći došao glave - plače Ljubinka.

Policija je opkolila celo selo i zabranjeno je fotografisanje. Izjave se ne daju, a za ubicom se traga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading