Kolima iščupali bankomat Komercijalne banke, pa se dali u beg: Policija traga za razbojnicima!

Autor: kosovo-online.com, republika.rs

Hronika

09.05.2020

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više osoba je učestvovalo u krađi bankomata Komercijalne banke ispred Doma kulture u Gračanici izjavio je za Kosovo Onlajn komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

RepublikaFoto: kosovo-online.com
Foto: Ilustracija

Trajković navodi da su pljačkaši koristili dva vozila i da bankomat nije bio obijen.

- Pet muškaraca je učestvovalo u krađi bankomata. Oni su se vozilom marke Audi crne boje uputili u nepoznatom pravcu. Istražna jedinica policije za njima traga. Policija je utvrdila da su na oba vozila pljačkaši koristili ukradene registarske oznake - precizirao je Trajković za Kosovo Onlajn.

Jutros oko četiri sata ujutru, u vreme policijskog časa grupa je došla kombijem i putničkim automobilom, provalila u Galeriju Doma kulture, suzavcem isprskala i onesposobila čuvara i u kombi utovarila sef težak oko 700 kilograma.

Pljačkaši, koji su govorili albanskim jezikom, krenuli su putem prema Prištini. U selu Ajvalija na kombiju je pukla guma, udarili su u zid pored puta, nakon čega su pljačkaši ostavili i kombi i bankomat i pobegli.

Na Domu kulture je pričinjena materijalna šteta, uništen je deo zida, instalacije za grejanje, kao i tehnika za puštanje reklama, a celu pljačku snimile su i bezbednosne kamere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading