ČUME SE ŽALIO NA PRESUDU!

Autor:

Hronika

15.10.2017

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branioci Ljubiše Buhe Čumeta uložili su žalbu na presudu kojom je krajem avgusta po drugi put bio osuđen na dve godine i osam meseci zatvora zbog tri krivična dela.

RepublikaFoto: youtube.com/Balkan Channel
U žalbi je navedeno više od 50 nepravilnosti i nezakonitosti koje je prvostepeni sud učinio na Buhinu štetu

Buha se tereti za ugrožavanje sigurnosti Milana Ljubenovića, policajca i pripadnika obezbeđenja njegove bivše supruge Ivane Tulović, zatim za prikrivanja kupovine ukradenog ferarija, kao i podstrekivanje vlasnika auto-servisa Stevana Petoševi}žća na isto delo prekucavanjem broja šasije i motora.

- Prvostepeni sud nije postupio u skladu s nalogom drugostepenog suda, što mu je bilo naloženo. Buhi je tokom postupka bilo povređeno pravo na odbranu, bio je lišen svih prava  od predlaganja svedoka, do činjenice da drugooptuženom nije omogućeno da iznese završnu reč. U žalbi je navedeno više od 50 nepravilnosti i nezakonitosti koje je prvostepeni sud učinio na Buhinu štetu - kaže Stevan Jokić, Čumetov branilac.

On je dodao da je odbrana angažovala eminetne stručnjake, veštake koji su u potpunosti opovrgli iskaz Ljubenovića i Tulovićeve.

- Verujemo da će Viši sud ispraviti sve nepravilnosti i nezakonitosti koji su pratili ceo tok pred prvostepenim sudom - dodaje Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading