Krvavi obračun švalerke i žene na Umci: Komšije jedva razdvojile razjarene suparnice

Autor: Kurir, Republika

Hronika

07.05.2020

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krvavi obračun dve žene u beogradskom naselju Umka šokirao je stanovnike ovog dela grada, a kako se saznaje, one su se potukle oko istog muškarca.

Foto: Ilustracija

A. N. (36) zadobila je lakše povrede ruke i noge kada se potukla sa M. T. (33), za koju veruje da je u ljubavnoj vezi s njenim mužem.

Prema rečima našeg izvora, A. N. (36) i M. T. (33) srele su se na ulici i prvo su počele da se raspravljaju, a onda je M. T. potegla nož i njime lakše povredila A. N. Veće krvoproliće sprečile su komšije, koje su pozvale policiju i razdvojile zavađene dame.

- A. N. je pre sukoba navodno u telefonu svog supruga pronašla ljubavne poruke, koje je on razmenjivao sa M. T. Nedugo potom žena je srela suparnicu na ulici. Ne zna se da li su one ugovorile susret ili su se slučajno srele - kaže izvor i dodaje:

- Žene su prvo počele da se svađaju i da se vređaju, a potom i da se guraju i čupaju. M. T., koja je navodno ljubavnica, u jednom trenutku izvukla je nož i njime nekoliko puta posekla ženu svog švalera po ruci i nozi.

Obe žene su, kako saznajemo, dale izjavu u policiji povodom nemilog događaja i u toku je istraga, a povređenu A. N. zbrinuli su lekari i ona na sreću ima lakše povrede.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading