Policija identifikovala ubice vođe "kavčana": Pink Panter glavni egzekutor "škaljaraca"

Autor:

Hronika

08.05.2020

05:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku brutalne likvidacije Davorina Baltića (40) na Vračaru 1. januara 2018. godine, koji je objavio portal Krik, policija je kao jednog od ubica identifikovala Damira H. iz Užica. On se tereti da je na jednog od vođa "kavčana" pucao iz pištolja, dok je sa automatom u ruci, kako se sumnja, plaćenik iz BiH.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Brutalno likvidiran: Davorin Baltić

Prema operativnim podacima srpskih obaveštajnih službi i policije, Damir H. je bio jedan od glavnih ljudi "škaljarca" Igora Dedovića, koji je sa Stevanom Stamatovićem ubijen 19. januara ove godine u prepunom restoranu u Atini.

Damir, navodno, ima kriminalnu grupu, a pored Filipa Koraća, bliskog saradnika Luke Bojovića i izvesnog Mićka V., navodno je bio jedini "sposoban" da organizuje ubistva za račun "škaljaraca".

Sa njima je učestvovao i u krijumčarenju kokaina iz Južne Amerike ka zapadnoj Evropi. Dovodi se u vezu i sa serijom razbojništava i pljački širom Evrope.

Na meti su bile uglavnom juvelirnice i zlatare, a veruje se da je on jedan od istaknutih pripadnika grupe "Pink Panteri".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading