(VIDEO) Objavljen snimak ekspresne likvidacije Davorina Baltića na Vračaru: Sručili u njega 60 projektila

Autor: blic.rs, republika.rs

Hronika

05.05.2020

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak likvidacije je objavio danas portal KRIK i na njemu se vidi kako dvojica napadača obučena u bela odela prilaze automobilu u kom je sedeo Davorin Baltić i sa obe strane, vozačevog i suvozačevog sedišta, ispaljuju "kišu" metaka.

RepublikaFoto: youtube.com/krik/printscreen
Foto: Ilustracija

Jedan napadač imao je pištolj, dok je drugi u ruci držao poluautomatsko oružje. Oni su u garažu ušli odmah za Baltićem, okružili automobil i počeli da pucaju.

Baltića su bezbednosne službe označavale kao pripadnika kavačkog klana, a on je ubijen dok je svojim automobilom "golf 7" ulazio u garažu zgrade u kojoj je živeo na Vračaru. U kolima je, na suvozačevom mestu, sedela je policajka Marija Nikolić, inače njegova kuma, koja je u vatrenom obračunu prošla bez povreda.

Egzekutori su bili toliko precizni da su ubili samo Baltića, dok je policajka pored njega prošla bez povreda, što je jasan pokazatelj da je reč o profesionalcima. Na Baltića je, kako je kasnije pokazao uviđaj, tada ispaljeno oko 60 metaka!

Ceo snimak brutalne likvidacije zabeležile su nadzorne kamere zgrade u kojoj je ubijeni Baltić živeo, a pomenuti video-zapis je sada, nakon više od dve godine od zločina, objavilo KRIK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading