HOROR U MAJDANPEKU: Stric hteo da siluje bratanicu!

Autor: J. K.

Hronika

02.05.2020

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka (26) optužila je svog strica (55) za pokušaj silovanja. Ona je pred istražnim organima rekla da se od užasa spasla tako što je uspela da pobegne u kupatilo i tamo se zaključa!

Foto: Ilustracija

- Stric je boravio kod njih nekoliko dana i u jednom trenutku, dok su bili sami, ponudio joj je masažu. Ne sluteći ništa, ona je prihvatila, ali je on počeo da je dodiruje po celom telu. Kada je shvatila šta se dešava, otrgla se i pokušala da pobegne iz sobe. Međutim, stric joj je, kako je rekla, preprečio put, ne dozvoljavajući joj da napusti prostoriju - objašnjava izvor blizak istrazi.

Prema tvrdnji devojke, stric ju je tada gurnuo na krevet, ali je ona uspela da mu se otrgne i pobegne u kupatilo, gde se zaključala.

Devojka je uspela da se otrgne i zaključa u WC

- Zapretila mu je da će ga prijaviti policiji. On joj je, navodno, odgovorio da nema dokaze, te da će se raditi samo o njenoj reči protiv njegove. Nakon toga je pobegao iz stana - dodaje izvor.

Devojka je roditeljima ispričala šta se dogodilo čim su se vratili kući. Slučaj je prijavljen policiji, a ona je sve detalje iznela policiji u prisustvu majke i oca. Njen stric je odmah pozvan da da izjavu.

- Negirao je sve, govoreći da je sve izmislila. Istraga je u toku - priča naš izvor.

 

Dao mu krov nad glavom

Sve je počelo kada je otac devojke primio svog brata u stan u kome živi sa porodicom.

- Stric je navodno imao problema sa kućom. Nesrećni čovek verovatno nije ni sanjao šta bi moglo da se dogodi i dao mu je krov nad glavom. Nekoliko dana kasnije dogodio se ovaj incident - kaže izvor iz policije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading