Monstruozna otmica tinejdžerke u Šidu: Nožem joj sekao kosu i tukao je zbog raskida!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. Š. (27) iz Šida uhapšen je u četvrtak zbog otmice i brutalnog prebijanja bivše devojke D. P. (19)!

RepublikaFoto: printscreen
M. Š.

Tinejdžerku je zaključao u kući i tri sata se iživljavao nad njom!

Slao poruke

Kako saznajemo, on je D. P. oko 12 sati poslao nekoliko poruka. Rekao joj je da je čeka ispred u kolima i pozvao je da izađe preteći da će joj, u suprotnom, nauditi kad je bude video.

- Ušla je u njegov auto, a čim su stigli u njegovu kuću, on je zaključao vrata i zabranio joj da izađe. Tražio je da se pomire, ali su se onda posvađali i on se više od tri sata iživljavao nad njom. Tukao ju je i rukama i nogama svuda po telu, a ona je od jačine nekih udaraca padala na pod. Vrištala je, ali niko je nije čuo. Na kraju je zgrabio veliki nož i govorio joj: "Ubiću te" - priča otac nesrećne devojke Darko P. za Srpski telegraf.

On kaže da njegova ćerka nikako nije uspevala da se odbrani od monstruma. U jednom trenutku otac ju je pozvao na telefon jer ju je čekao kod kuće da mu pomogne oko nekih obaveza.

- U tom trenutku joj je M. Š. zapretio nožem da mi kaže da je kod drugarice i ona ga je poslušala. Kada je kasnije pokušala krišom da me pozove, on joj je oteo i razbio telefon. Na kraju joj je nožem i makazama sekao kosu do temena na jednom delu glave, a na drugom je uspeo samo da joj skrati. Tako je nameravao da je ponizi, a to mu posebno zameram - otkriva Darko vidno uznemiren.

Tinejdžerka je pokušavala da spreči monstruma da joj odseče kosu, ali ju je tom prilikom on isekao nožem po rukama, jedan prst joj iščašio i povredio tetivu.

Robijao zbog napada na policajca

Prema našim nezvaničnim informacijama, M. Š. u Šidu važi za opasnog momka, a meštani kažu da on nema pravo zanimanje, već da su čuli da se bavi "mutnim poslovima". Jednom prilikom je robijao šest meseci zbog napada na policajca, a tada je posebno bio ljubomoran i posesivan i sve je branio devojci, pa čak i da ide sa roditeljima na more!

Sada se tereti za protivpravno lišavanje slobode i nasilje u porodici, a izrečena mu je i hitna mera zabrane prilaženja i komuniciranja sa žrtvom. Za prvo delo mu preti tri, a za drugo od šest meseci do pet godina zatvora.

U pritvoru

- Kakav je to heroj da se tako ponaša prema devojci koja jedva ima 50 kila, a on 120. Rekla mi je da je nakon mučenja oprao svu krv sa poda i pokupio isečenu kosu. Zatim ju je odvezao natrag kući i zapretio da ne zove policiju "ako želi da sačuva sebe i svoju porodicu". Rekao joj je da će uzeti najbolje advokate, povući veze, te da mu ne može ništa - naglašava naš sagovornik.

Povređena devojka je odmah ispričala roditeljima šta je preživela, pa su je odvezli u bolnicu, gde su joj sanirali povrede, a zatim su otišli u policiju gde je saslušana. Nasilnik je uhapšen u večernjim satima i sada se nalazi u pritvoru do 30 dana.

- Ne mogu da opišem kako me boli da gledam svoje dete kako ovoliko pati. Rane na telu će zarasti nekada, a na duši i srcu verovatno nikada. Neću moći da prežalim što nisam uspeo da je spasem od njega. Samo se nadam da će zakon biti ispoštovan i da će on dobiti maksimalnu kaznu - zaključio je nesrećni otac.

Pred prolaznicima joj udarao glavu o kiosk

D. P. i M. Š. bili su u vezi četiri godine, od njene 15. godine, a on ju je tokom cele veze tukao.

- Ja sam tek sad saznao da je ona trpela batine od njega svih ovih godina. Oduvek sam bio protiv njihove veze, ali je ona bila previše zaljubljena da bi me poslušala. Zimus ju je nagovorio da počnu da žive zajedno, ali je ona došla kući posle 20 dana i rekla da ga je konačno ostavila. Bojala se njegovog proganjanja, pa smo je sklonili kod rodbine na neko vreme - otkriva Darko P.

On kaže da je nasilnik saznao kada se vratila kući 29. aprila i sutradan je počinio bolesni plan.

- Ćerka ni sada ne želi da mi ispriča šta joj je sve uradio, ali mi je rekla da joj je jednom udarao glavu o pult kioska na ulici, i to pred prolaznicima. Dođe mi da puknem od muke - naglašava neutešni otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Reza

03.05.2020 07:21

Ajde objasnite mi, a roditelji sta su radili sve vreme, sklonili dete kod rodjaka, pa ja bih sklonio njega sa lica zemlje vec pre cetiri godine.

Odgovori 17 0