Požar progutao odmaralište na Beloj steni: Vatra sve uništila, meštani pomagali u gašenju!

Autor: Republika

Hronika

02.05.2020

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Između 5 i 6 sati izjutra, izbio je požar na Beloj Steni, u bivšem odmaralištu Pivare Pančevo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Rano jutros izbio je požar na Beloj steni, izgorelo je nekadašnjrg odmarališta stare Pivare, i objekat u kojem je živeo jedan od prvih doseljenika na Belu stenu.Očevici kažu da je požar izbio nešto posle 5 sati ujutru. Uzrok požara za sada nije poznat.

Prisebnošću meštana nije bilo nastradalih, jer su odmah probudili Mladena Nimčevića poznatijeg pod nadimkom Đaša, koji je tu živeo i izvukli ga iz kuće.

Međutim, s obzirom da je Bela stena vikend naselje gde su kuće zidane od trske i maltera, odnosno od lako zapaljivog materijala objekat je brzo izgoreo do temelja.

Za jako kratko vreme sve je izgorelo, pričinjena je potpuna materijalna šteta, a Đaša je u požaru izgubio sve što je imao, svo pokućstvo, sve stvari, telefon…

Stanovnici Bele stene vodom su polivali i hladili okolne kuće kako se požar ne bi širio dalje.

U veoma kratkom roku došao je vatrogasni broj iz Beograda, kao i pripadnici Vatrogasne brigade iz Pančeva i meštani su im veoma zahvalni na brzoj reakciji i profesionalnosti.

Požar je već oko osam sati ujutru ugašen, ali na žalost, pričinjena je velika materijalna šteta.

Bela stena je vikend naselje na Dunavu čije obale su na teritoriji beogradske opštine Palilula, dok je Bela stena pod nadležnošću preduzeća "Vojvodina šume".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading