Puna kola droge, umešan i policajac iz Užica

Autor: Republika

Hronika

29.04.2020

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala zaplenili su u Beogradu 112 kilograma marihuane i uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Zaplenjena droga

Uhapšeni su P. M. (49) iz Beograda, Đ. D. (48) iz Užica i policijski službenik A. V. (39), zaposlen u  užičkoj policiji. 

Policija je prilikom pregleda automobila kojim je upravljao osumnjičeni P. M. u šest velikih torbi pronašla 92 kilograma marihuane spakovane u 92 paketa. 

Kod osumnjičenih Đ. D. i A. V., za koje se sumnja da su drogu predali P. M., policija je u automobilu u dve velike torbe pronašla još 20 paketa sa 20 kilograma marihuane. 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading