Slađana Milošević poručila bivšem dečku: Vidimo se na sudu kada budeš odgovarao za batine

Autor:

Hronika

29.04.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon informacije da je uhapšena zbog kršenja policijskog časa dok je išla kod bivšeg dečka Igora S., pevačica Slađana Milošević oglasila se u ponedeljak na Fejsbuku. U svom postu ona objašnjava kako je došlo do incidenta s policijom, ali i da li je Igor S. upleten u ovaj incident, i poručuje mu da će s njim videti jedino u sudnici, kad bude odgovarao za batine, koje joj je pre mesec dana naneo.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Slađana Milošević i njen suprug Igor

Dozvola za kretanje

Iz Prekršajnog suda u Sremskoj Mitrovici za naš list je potvrđeno da je pevačica privedena zbog kršenja policijskog časa, ali i da je postupak još u toku. Ona je saslušana, a potom puštena na slobodu. Nezvanično se saznaje da je Miloševićeva išla kod bivšeg dečka, ali da on nije želeo da je vidi, pa je pozvao policiju. Ipak, prema pevačicinim rečima, istina je nešto drugačija.

Foto: Privatna arhiva
Crno na belo - Potvrda opštine

- Nema govora ni o kakvom mom hapšenju. Radi se o proveri dozvole kretanja, koju mi je izdala policija na Novom Beogradu. Sremskomitrovačka policija, koja me je zaustavila, nije potražila dokaz o dozvoli od beogradske policije i samo iz tog razloga sam dala iskaz o svom kretanju. To pitanje će već danas biti razrešeno. Da li je moj bivši partner mitrovački policajac Igor S., svojom inicijativom, učestvovao u ovom događaju, ne znam s obzirom na to da nismo u kontaktu - napisala je Miloševićeva i priložila fotografiju dozvole za kretanje tokom vanrednog stanja.

Svađa u toaletu

RepublikaFoto: Promo
Slađana Milošević

Pevačica Slađana Milošević je krajem marta meseca ove godine prijavila Igora S. zbog nasilja. Prema njenim rečima, Igor ju je grubo odgurnuo, nakon čega je ona pala na mašinu i WC-šolju. Rasprava se nastavila i nakon toga, pa je Igor još jednom grubo gurnuo pevačicu, a njoj su nakon toga u Urgentnom centru konstatovane lake telesne povrede. Nakon samog incidenta tvrdila je da joj nije jasno šta se zapravo dogodilo, a kasnije je za medije izjavila i da mu sve oprašta.

Zabrana prilaska

Ona je potom dodala da nije išla u Sremsku Mitrovicu kako bi se srela sa bivšim partnerom i zapitala se kada je i na koji način on pušten iz pritvora nakon što ga je krajem marta prijavila zbog nasilja u porodici.

Pevačica se zapitala i kako je Igor pušten iz pritvora nakon što ju je pretukao

- Nije mi dostavljen nikakav dokument u kome je Igoru S. zabranjen prilazak meni, što, i ako je takva istina, smatram propustom suda. Nije mi dostavljen bilo kakav dopis kojim se objašnjava puštanje Igora S. iz pritvora niti razlozi i uslovi pod kojima se to dogodilo. Jedini moj susret sa njim odigraće se u sudnici, gde će se sudsko veće odrediti prema činu porodičnog nasilja i drugih prekršaja koje je nada mnom počinio - napisala je na svom Fejsbuk profilu pevačica.

Igor: Viđali smo se zbog seksa

Igor S., za koga pevačica tvrdi da je sa njom bio u emotivnoj vezi, negirao je to prilikom saslušanja zbog napada na nju. Takođe je tvrdio da je nije tukao, već da se povredila tokom seksa!

- Viđali smo se samo zbog intimnih odnosa, i to povremeno. Šetao sam joj psa i kupovao hranu. Rekao sam joj da neću da budem s njom u vezi, ali me je ona molila da se viđamo samo zbog seksa i ja sam pristao - rekao je on u policiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading