Kod Leposavića pronađen leš muškarca: Zbog jednog detalja sumnja se na UBISTVO!

Autor: kosovo-online.com, Republika

Hronika

28.04.2020

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče ujutru oko 9 časova u selu Dren u opštini Leposavić policija je pronašla beživotno telo Srbina sa Kosova, na 500 metara od njegove kuće, potvrdio je za Kosovo Onlajn portparol Kosovske policije za region Sever Branislav Radović.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Prema Radovićevim rečima muškarac sa Kosova rođen 1968. je pre dva dana oko 23.30 časova prijavio nestanak brata.

- Isti je saopštio da ga nije video od 16 časova toga dana i da ne odgovara na telefonske pozive. Sutradan su patrole započele pretragu na terenu i oko devet časova ujutru pronašle na oko 500 metara od kuće beživotno telo sa prostrelnom ranom na grudima. Pored tela je pronađena automatska puška AK–47 i dve kutije sa po 30 metaka kalibra 7,62 i jedna čaura istog kalibra - precizirao je Radović za Kosovo Onlajn. 

On je dodao da je mrtvozornik konstatovao smrt i da su Regionalne istražne jedinice izvršile uviđaj na licu mesta.

- Dežurni tužilac koji je upoznat sa okolnostima okarakterisao je slučaj kao sumnjiva smrt i naložio obdukciju - rekao je Radović i dodao da u ovom slučaju nema osumnjičenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading