TRAGEDIJA KOD NOVE VAROŠI: Muškarac se utopio u Radoinjskom jezeru

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

24.04.2020

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici MUP tragali su za Predragom B. (59) iz mesta Radoinja koji je, kako se sumnja, ispao juče iz čamca u Radoinjsko jezero. Nažalost, on se utopio, a telo je pronađeno danas.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Predrag B. je juče na jezero otišao sa svojim prijateljem Markom B. (36) iz Užica. Sumnja se da se u jednom trenutku čamac u kojem su bili njih dvojica prevrnuo. Međutim, Predrag iz vode nije isplivao, piše Telegraf.rs.

- Marko B. pozvao je policiju u Novoj Varoši juče oko 17 sati. On je ispričao da su se on i Predrag nalazili u plastičnom čamcu bele boje, dužine oko tri metra, gde su doveslali do ulaska u kanjon Radoinjskog jezera i gde se u jednom momentu prevrnuo čamac. Obojica upala u vodu - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Marko B. je, dodaje naš izvor, dalje ispričao kako je uspeo da ispliva na obalu odakle je pokušao da pomogne svom prijatelju. Međutim, kako je izjavio, on je potonuo u vodu.

Policija je izašla na teren i započela potragu za muškarcem.

U potragu su bili uključeni i ronioci žandarmerije koji su nakon višesatne pretrage našli telo u jezeru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading