Otac monstrum iz Pančeva iza rešetaka: Evo koliki pritvor je određen manijaku i šta ga posle čeka!

Autor: Republika

Hronika

23.04.2020

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlajko J. (43) iz okoline Pančeva koji je osumnjičen da je svoju ćerku (17) primorao na polni odnos, pa to snimao telefonom i slao prijateljima, saslušan je pred Višim javnim tužilaštvom u Pančevu, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da će ponoviti delo, ali i uticati na ćerku koja tek treba da bude ispitana.

RepublikaFoto: Photo by Alexander Krivitskiy on Unsplash
Foto: Ilustracija

On je uhapšen juče, nakon što su meštani prijavili da im je sa njegovog Fejsbuk naloga stigao snimak na kome se vidi da on ima seks sa maloletnom ćerkom.

Kako smo saznali, slučaj je najpre bio u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu, da bi danas bio prebačen u Više javno tužilaštvo u tom gradu gde je saslušan i određen mu je pritvor.

- On se sumnjiči za obljubu zloupotrebom položaja i iskorišćavanje maloletnog lica za pornografiju. Za ova dela zaprećene su kazne od godinu do 10 godina zatvora, odnosno 6 meseci do pet godina zatvora. V.J. se na teret stavlja da je tokom aprila u svojoj kući naveo na obljubu ćerku, što je snimao mobilnim telefonom, ali i napravio tri fotografije na kojima je maloletnica naga i podelio to drugima preko više naloga na jednoj društvenoj mreži. Sudija za prethodni postupak Višeg suda mu je odredio pritvor kako ne bi omeo postupak uticajem na ćerku, ali i zbog sumnje da bi on boravkom na slobodi u kratkom periodu ponovio krivično delo, imajući u vidu da se radi o ranije osuđivanom licu - saopštilo je pančevačko VJT.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading