ODREĐEN PRITVOR BRANKU MILJKOVIĆU: Evo kako se bahati vlasnik "Ratka Mitrovića" branio pred tužiocem

Autor: Tanjug

Hronika

22.04.2020

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik građevinskih firmi „MBA Ratko Mitrović“ i „MN gradnja“ Branko Miljković (53) negirao je danas na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu da je u ponedeljak napao komunalnu milicajku, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Branko Miljković

Miljković je saslušan povodom krivičnog dela napad na sluzbeno lice u vršenju sluzbene dužnosti.

Nakon saslušanja sud mu je na predlog tužilaštva odredio pritvor kako ne bi uticao na svedoke, rečeno o je Tanjugu u Trećem osnovnom tužilaštvu.


On se sumnjiči da je udario pripadnicu komunalne milicije koja je na poziv građana došla na intervenciju.

Do incidenta došlo na gradilišu na Novom gradu, koje se nalazi u nastavku Bulevara heroja sa Košara i to u vreme trajanja policijskog časa, kada je Komunalna milicija došla je na poziv građana, koji su prijavili da neko pali gume i da im smeta jak dim.

Nakon izlaska na lice mesta, komunalci su doživeli uvrede i pretnje od Miljkovića, i pozvali su patrolu policije, čiji su ga pripadnici savladali i priveli u stanicu.

Komunalna milicajka je nakon ovog događaja zatražila pomoć u Urgentnom centru.

Miljkovićeve firme, koje su sada, kako pišu mediji u stečaju, izvodile su brojne radove, pored ostalog i na Trgu Slavija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading