TRAGEDIJA KOD SOMBORA: Nije imao ni struju, izgoreo sa prijateljem u snu!

Autor: novosti.rs

Hronika

13.10.2017

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Tomić (57) i Janoš Selig (54) iz Bezdana stradali su u požaru koji je u četvrtak uveče, oko 23 sata, izbio u Tomićevoj kući u Novoj ulici broj 10, u ovom mestu nadomak Sombora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zoran Tomić izgoreo u snu sa prijateljem Janošem Seligom u kući kod Sombora

Zoranova komšinica, koja nije želela da joj se pominje ime, prva je primetila da dim kulja iz kuće i pozvala je policiju. Ubrzo su stigli vatrogasci, koji su u kuću pod plamenom mogli da uđu samo kroz prozor, a vatra i dim su se tek tad razbuktali. Tomiću i Seligu spasa nije bilo, a njihova ugljenisana tela prevezena su na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Šta je uzrok ove nesreće utvrdiće istraga. U četvrtak pre podne ekipa forenzičara iz Novog Sada, somborska policija i javni tužilac ispitivali su ceo slučaj, pa je novinarima bio zabranjen prilaz kući u kojoj se dogodila tragedija.

- Zoran je bio dobar, miran i povučen čovek. Živeo je sam u kući, jer su mu roditelji umrli. Imao je težak život i radio je razne poslove da bi se prehranio. Dolazio je kod nas da pomogne u poslu. Ništa mu nije bilo teško da radi i bio je baš vredan - priča komšija Juhas Đula.

I za Janoša Seliga komšije kažu da je imao težak život i da je svakom želeo da pomogne. Oni pričaju da su se njih dvojica često družili i da su umeli da potegnu pokoju čašicu više. Nije imao svoju kuću i često je svraćao kod Zorana.

Komšije pretpostavljaju da su se ovi nesrećnici, najverovatnije, ugušili u dimu, i da bi neugašena cigareta mogla da bude uzrok požara, jer, kako kažu, Zoran nije ložio vatru u kući, a struja mu je bila isključena zbog duga, pa većina veruje da su cigarete izazvale požar dok su oni spavali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading