Tužilaštvo i policija u borbi za živote građana! I dalje se krši policijski čas, ali u ovim gradovima situacija je shvaćena veoma ozbiljno

Autor: Republika

Hronika

21.04.2020

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najduži policiski čas je za nama! Tokom 84 časa karantina koji je za mnoge značio poduži odmor, to za policiju i tužilaštvo nije bio slučaj.

RepublikaFoto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Ove državne institucije od početka uvođenja vanrednog stanja rade punom parom kako bi sačuvali što veći broj života u borbi protiv širenja koronavirusa.

Dnevne statistike pokazuju da su građani počeli da poštuju mere predistrožnosti u borbi protiv koronavirusa, no, i dalje se nađe na ulici neki "kukolj u žitu" koji zadaje muke policiji a pogotovo tužilaštvu, koji neumorno rade kako bi svaki slučaj detaljno obradili i završili u rekordnom roku.

U Beogradu je tokom najduže zabrane kretanja u periodu od 84 časa policijski čas prekršilo 35 osoba i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Smederevo je imalo manji broj prekršilaca policijskog časa i to 31, dok je u Smederevu ovu meru prekršilo 12 osoba, a u Valjevu 8. Protiv njih su takođe podnete prekršajne prijave.

Zanimljivo je da su gradovi poput Novog Sada, Kragujevca i Niša bili potpuno mirni i u njima nije bilo kršenja mere policijskog časa.

S druge strane, prvi put se desilo da nije bilo kršenja mere izolacije u gore navedenim gradovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading