DETALJI TRAGEDIJE U SELU PRETOKE: Mališan se udavio u buretu za zimnicu

Autor:

Hronika

12.10.2017

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trogodišnji Branislav S. udavio se u sredu predveče, kada je tokom igranja sa braćom i sestrama upao u bure puno vode! Tragedija se dogodila oko 19 sati u selu Pretoke u opštini Knić, a Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt mališana.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Deca su se igrala u dvorištu u blizini plastičnog bureta sa vodom, a mališan mu se u jednom trenutku verovatno previše približio i upao! Kada je čula vrištanje i zapomaganje, majka mališana je odmah izletela iz kuće i izvadila Branislava iz vode - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Pravili zimnicu

Detetova majka je odmah pozvala Hitnu pomoć, međutim, mališanu nije bilo spasa.

- Žena je plakala i sve vreme pokušavala da oživi sina! Drmala ga je, vikala, jaukala, međutim, dečak nije reagovao. Bila je izbezumljena, nije znala gde se nalazi! Da zlo bude veće, cela tragedija se dogodila naočigled dečakovih braće i sestara - dodaje naš izvor.

Telo mališana iz vode izvadila izbezumljena majka

Kako Srpski telegraf saznaje, Branislavljevi roditelji su razvedeni, a on je pripao majci.

RepublikaFoto: facebook.com/Zoran Bane Sofrenić Sole
Nesreća se dogodila u dvorištu tokom igre sa braćom i sestrama, samo nedelju dana nakon što je Branislav S. proslavio treći rođendan

- Kobnog dana, Silvija je sa svojim sadašnjim partnerom Sašom N. pravila zimnicu, za koju je i bilo namenjeno bure u koje je Branislav upao. U pitanju je jedna izuzetno siromašna porodica, jedva da sklapaju kraj s krajem - priča poznanik ove porodice.

Proslavio rođendan

Da tragedija bude veća, nije prošlo ni nedelju dana od kada je Branislav duvao svećice i proslavio svoj treći rođendan. Majka mališana je tada na Fejsbuk profilu objavila fotografiju sina sa tortom i dirljivom porukom mu čestitala rođendan.

- Srećan ti rođendan, lepi moj. Budi mi uvek tako sladak i nasmejan. Ljubimo te svi od srca, tvoja mama - napisala je Silvija.

Povodom ove stravične tragedije na Fejsbuk profilu oglasio se i otac dečaka Zoran Sofronić, koji sa drugom suprugom iščekuje prinovu.

- Obaveštavam prijatelje da je moj sin Branislav preminuo, neka ga anđeli čuvaju, ljubi te otac. Počivaj u miru i svetlosti, moj sine Branislave - napisao je mališanov otac na svom profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading