Detalji ubistva u Lazarevcu: Draganovo telo, pronašao kum u prizemlju kuće

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Hronika

17.04.2020

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo Dragana R.(40) sa više ubodnih rana po telu pronašao je njegov kum, u prizemnom delu kuće preminulog u Lazarevcu, saznaje "Telegraf".

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

Dragana R. u njegovoj kući u Ulici vladike Nikolaja Velimirovića u Lazarevcu pronašao je njegov kum. Prema rečima našeg izvora, kum je Draganovo beživotno telo zatekao u prizemnom delu kuće. Dragan je najverovatnije živeo sam.

Prema našim informacijama, na telu Dragana R. pronađen je veći broj ubodnih rana na vratu, grudima i stomaku. Pretpostavlja se da su nanete nožem i prvi rezultati istrage ukazuju da je reč o ubistvu.

Uviđaj su obavili pripadnici MUP i dežurni zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Prema našim informacijama, s obzirom na stanje u kojem je telo zatečeno, sumnja se da se ubistvo nije dogodilo istog dana kada je telo pronađeno. Kada je nastupila smrt i uzrok utvrdiće obdukcija, gde je Draganovo telo poslato nakon uviđaja.

Policija radi na identifikaciji počinioca i otkrivanju motiva.

Inače, Dragan R. imao je ozbiljan kriminalni dosije.

Mediji su preneli da je više puta je privođen i osuđivan za različita krivična dela, policija protiv njega podnela više od 20 prekršajnih prijava. Osuđivan je i na višegodišnje zatvorske kazne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading