Pijan psovao i majku i dete, opirao se, a to niko ne spominje: Policajac svedočio nemilom događaju u prestonici

Autor:

Hronika

17.04.2020

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je izašao snimak na društvenim mrežama na kome policajac šamara privedenog muškarca koji je u tom trenutku imao 1,9 promila alkohola u krvi, pojavila se i druga strana priče nemilog događaja.

RepublikaFoto: Republika
Dramatičan događaj u prestonici

Naime, jedan policajac stao je u odbranu svog kolege i objavio drugi deo priče u vezi sa incidentom koji se desio, a nakon koga se digla velika buka u javnosti.

On tvrdi da je uhapšeni delikvent prvo pravio štetu na kolima građana, a onda verbalno napao policiju zbog čega je policajac u jednom trenutku izgubio kontrolu.

- Gori internet. Policajac šamara jadnog građanina u automobilu. Policajac je prekoračio ovlašćenja i odgovaraće po najstrožim predviđenim sankcijama i to je kraj tog dela priče. Ali skoro niko ne spominje prvi deo cele priče. Jadni građanin koji sa 1,9 promila, za vreme zabrane kretanja redom lomi retrovizore na automobilima onih građana koji poštuju zakonom propisane mere. Po dolasku patrole, istu vređa i opire se. Psuje im majke, decu i sve redom. Onda policajcu, koji je uz to i ljudsko biće, strpljenje popusti i podlegne afektu. Afektu za koji će platiti mnogo, mnogo više nego jadni građanin koji je pravio sranja sa umišljajem - napisao je ovaj policajac u odbranu svog kolege.

Inače, nakon snimka koji se pojavio na društvenim mrežama reagovao je i MUP odakle je rečeno da će sve biti ispitano.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading