Sprečeno krijumčarenje na granici: Usledio šok, kada su carinici otvorili vrata kombija

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Hronika

16.04.2020

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom dubinske kontrole granice danas je na putu Vršac - Pančevo otkriven pokušaj krijumčarenja osam muškaraca bez dokumenata koji tvrde da su došli iz Sirije i Bangladeša, saopštila je Uprava carina.

RepublikaFoto: Uprava carina
Foto: Ilustracija

Carinici iz specijalizovanog tima su uočili sumnjivi kombi koji je stajao pored puta čekajući da se službeno vozilo udalji, iskusni službenici su to primetili, pa su se odlučili za detaljnu kontolu kombija "fiat dukato" smederevskih registarskih oznaka kojim je upravljao 47-godišnji srpski državljanin, navodi se u saopštenju.

- Na pitanje službenika prilikom kontrole vozač je priznao da prevozi ljude a potom je otvorio teretni deo kombija kada se pred carinicima ukazalo osam ileganih migranata - navodi Uprava carina.

Muškarci zatečeni u kombiju nisu posedovali nikakvu dokumentaciju, a prema sopstvenim izjavama dolaze iz Sirije i Bangladeša.

Slučaj je odmah prijavljen najbližoj policijskoj stanici u Alibunaru kojoj su migranti i predati u dalju nadležnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading