ČITULJA ZA SRPSKOG ESKOBARA: Brano Mićunović se oprostio od Kosmajca

Autor: S. S.

Hronika

15.04.2020

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragoslav Kosmajac (67), koji je preminuo od posledica koronavirusa u nedelju, sahranjen je juče u 13 sati na Novom groblju u Beogradu.

RepublikaFoto: facebook.com/Legende devedesetih
Brano Mićunović

Njega su na večni put uz pesme "A sad adio" i "Tiho noći", koje su svirali trubači, ispratili supruga Aleksandra, ćerke Milica i Jelena i sin Lazar, kao i oko 30 rođaka i prijatelja. Od Kosmajca se juče čituljom u novinama oprostio i kontroverzni crnogorski biznismen Branislav Brano Mićunović.

- Iako nas je devedesetih godina život razdvojio, s posebnim emocijama pamtim naše druženje u momačkim danima. Bio si častan čovek i iskren drug, a ljudske i porodične vrednosti bile su ti iznad svega. Tvoj lik ću večno nositi u svom srcu. Počivaj u miru, prijatelju moj - poručio je Mićunović.

Kosmajca su bezbednosne službe dovodile u vezu sa međunarodnim švercom droge, ali protiv njega nikada nije podignuta nijedna takva optužnica. Nazivali su ga Srpskim Eskobarom jer je navodno svojevremeno bio veza ovog kolumbijskog narko-bosa sa Evropom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading