Drama u Novom Sadu: Ženu i decu držao kao taoce, pretio im smrću!

Autor:

Hronika

15.04.2020

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama odigravala se u noći između ponedeljka i utorka u Novom Sadu, kada se jedan muškarac zabarikadirao u stanu sa porodicom, preteći da će ih pobiti!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Do incidenta je došlo na Limanu 3 u Šekspirovoj ulici broj 11. Muškarac nije odustajao od pretnji uprkos apelu policajaca koji su se ubrzo stvorili na licu mesta. Zbog toga su na kraju odlučili da provale u stan, nakon čega je muškarac uhapšen, a porodica spasena. On je priveden u službene policijske prostorije, gde je i ispitan i zadržan.

- Situacija je bila dramatična. Ugroženi su životi dece i supruge ovog muškarca. Policija je brzo reagovala. Na kraju je sve rešeno bez žrtava - pričaju svedoci događaja.  

Samo dan ranije novosadska policija morala je da provali u još jedan stan. Ovog puta 42-godišnja žena pretila je da će da skoči sa terase na četvrtom spratu u Gogoljevoj ulici. Vrištala je i bacala stvari sa terase, a nakon što je policija uspela da je smiri, prebačena je na kliniku za neuropsihijatriju KCV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading