"Krv me je potpuno oblila i pala sam, počela sam da vrištim", a onda mu je ispala satara... Ispovest bake heroja, koju je napao MANIJAK!

Autor: novosti.rs, republika.rs

Hronika

13.04.2020

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sva sam modra, glava mi je ušivana na više mesta, jedno oko mi je potpuno zatvoreno jer iznad njega, na čelu, imam posekotinu dužine deset centimetara.

RepublikaFoto: Photo by Jeremy Wong on Unsplash
Foto: Ilustracija

Jedva sam izvukla živu glavu. Bila sam sva krvava. Sve udarce sam dobila po glavi. Ruke i noge me bole od borbe sa njim, ali i zbog toga što me je ujedao po rukama. Psihički se, zasad, dobro držim, mada mislim da će tek sve to da me stigne, jer čim se probudim, vidim osobu koja me je napala. Ovako, za "Novosti", priča Gordana Artinović (82), sudija u penziji iz Jagodine.

Nju je 10. aprila između 11.00 i 11.30 napao nepoznati mladić. Pošto je tog dana isplaćivana penzija, ona pretpostavlja da je hteo da je onesposobi da bi mogao da vršlja po stanu, ili da ga je neko poslao da je ubije. Gordanu svi pamte kao časnog sudiju. Sudila je 40 godina i nikada nije imala problema. U penziji je već 17 godina, i misli da se dečko koji ju je napao u vreme njenog odlaska u penziju još nije ni rodio.

Ona demantuje da je tog dana pila kafu sa komšinicama, jer je u izolaciji. Komšinica joj je, kao i prethodnih dana, dostavila namirnice. Kada je desetak minuta kasnije čula zvono, napravila je kobnu grešku, jer, misleći da joj komšinica vraća tanjir, nije pogledala kroz špijunku.

- Istog trenutka ušao je maskirani napadač, zatvorio vrata i počeo da me udara pesnicama. Dohvatio je vazu i udario me njome po glavi. Krv me je potpuno oblila i pala sam. Počela sam da vrištim, a on je nastavio da me udara. Tada mu je ispala satara i ja sam je uzela. On je počeo da me ujeda za ruke. Onda je ustao i izašao iz stana. Počela sam da se pridižem, a on se vratio. Tada me je svojom glavom udario u glavu nekoliko puta i ponovo me oborio.

SAMO ĆUTAO I UDARAO

Neprestano sam ga pitala šta hoće od mene, ali on nije progovarao. Potom je otišao. Kada sam uspela da se pridignem, pozvala sam komšinicu, koja je htela da se onesvesti kada me je videla - ispričala nam je Artinovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading