Čudna situacija u selu Divci: Otac prijavio komšiju da mu je silovao ćerku, samo godinu dana ranije prijavljen i on za gnusan zločin

Autor: Novosti, Republika

Hronika

10.04.2020

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloradu P. (55), iz sela Divci, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu odredio je pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je obljubio devojčicu (13) iz svog komšiluka.

Foto ilustracija

Na saslušanju, saznajemo, negirao je da je sa devojčicom imao seksualne odnose i da ga njeni roditelji lažno optužuju, da ga je "zavodila i da je samo mazio".

Po tvrdnjama njenog oca, Milorad je devojčicu, navodno, prvi put silovao pre godinu dana, davao joj novac da o tome ćuti, pretio joj batinama, da će nauditi njenim ukućanima, ili je optužiti da ga potkrada.

U pratnji psihologa Centra za socijalni rad u Valjevu, devojčica je odvedena na ginekološki pregled, kojim nisu ustanovljene povrede. Kod Milorada je, kako saznajemo, povremeno dolazila da mu raspremi stan. Ona živi sa ocem, sestrom, dva brata, maćehom i njenom decom.

- Otac je, prijavljujući slučaj, rekao da je njegova druga ćerka zatekla Milorada kako seksualno zlostavlja devojčicu - saznajemo iz izvora bliskog istrazi.

 

TEŽAK INVALID

OSUMNjIČENI Milorad P. živi sam posle smrti roditelja, koji su radili u inostranstvu - kažu žitelji Divaca. - Nije bio zaposlen, bavio se povrtarstvom, ali to sada nije u stanju, jer je imao težak izliv krvi u mozak, hoda veoma teško, jedna ruka mu je potpuno oduzeta. Nikada nije pravio nikakve probleme, zato smo se šokirali kad smo čuli za šta je osumnjičen. On je invalid, začuđujuće je da bi mogao da nasrne, a kamoli siluje devojčicu. Naravno, ako se utvrdi da je to učinio, neka bude kažnjen.

 

- Potom je od druge ćerke saznao da je Milorad devojčicu prvi put silovao još pre godinu dana i da je od tada u svom stanu u Divcima nekoliko puta primoravao na seksualne odnose, a da ocu nije smela da sve to kaže, jer se plašila osvete. Navodno je pretio da će poslati neke svoje prijatelje da im zapale stan. Doduše, u porodici te devojčice mnogo toga čudnog se dešava.

Oca devojčice prošle godine njena maćeha je prijavila da je silovao njene ćerke. Kasnije je tu prijavu povukla, navodeći da su dobrovoljno sa njim stupile u odnose.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading