(VIDEO) Srpske kamiondžije zarobljene u Bugarskoj: U udesu učestvovalo 50 kamiona, a sada naši državljani ne mogu kući

Autor: Novosti, Republika

Hronika

07.04.2020

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetak državljana Srbije, mahom vozača kamiona, blokirano je od 3. aprila u Bugarskoj, na 30 kilometara od turske granice, kod grada Harmanila. Kako prenose mediji, oni se tamo nalaze dok traje istraga posle teške saobraćajne nesreće, koja se desila oko 6.30, 3. aprila.

Foto: facebook.com/UNTRR
U udesu je učestvovalo 50 kamiona

U nesreći je poginulo dvoje ljudi - jedan Turčin i jedan bugarski državljanin, a među onima koji se nalaze u bolnici je i jedan građanin Srbije.

- Do saobraćajnog udesa je došlo zbog velike magle. Srpski kamioni su išli iz pravca Turske, prenoseći različitu vrstu robe. U nesreći je učestvovalo čak 50 kamiona, od kojih 20 iz naše zemlje. Dosta njih je uništeno, materijalna šteta je velika, a ima i povređenih. Više naših vozača je lakše povređeno, a jedan se nalazi u bolnici - kaže vozač D. S.

Iz Ministarstva spoljnih poslova nije bilo saopštenja da li je srpski vozač životno ugrožen, kako se oseća i kada će ostali vozači krenuti kući.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading