U Smederevu uhapšeno pet dilera

Autor: Tanjug

Hronika

07.04.2020

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Smederevu uhapsila je pet osumnjičenih za dilovanje droge - S. M. (23) i S. M. (27) iz Smedereva, D. M. (64) i Đ. M. (37) iz Smederevske Palanke, kao i S. M. (23) iz okoline Smedereva.

RepublikaFoto: Republika/E. DELIBAŠIĆ
Foto: Ilustracija

Oni su, kako se precizira u saopštenju MUP-a, uhapšeni neposredno nakon kupoprodaje marihuane, a poliicja je od njih zaplenila više paketića sa oko 120 grama ove droge.

Sumnja se da su dvojica osumnjičenih iz Smederevske Palanke kupili marihuanu u Smederevu, kako bi je dalje prodavali na području Smederevske Palanke, navodi policija.

Svi se terete za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a Đ. M. i za sprecavanje službenog lica u vršenju služebene radnje, jer je prilikom hapšenja pokušao da pobegne.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu, dodaje se u saopštenju

 




 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading